För kontor

Letar ni efter en ny kaffemaskin till kontoret?
Då har vi lösningen för er!
Prova på en vecka för att få uppleva kallbryggt kaffe på tapp i sommar!

En eller två tappar - ni bestämmer!
Vår nya maskin är helt unik och kommer med flera olika alternativ, ni kan välja att ha 1 eller 2 tappkranar och välja mellan kallbryggt kaffe eller en uppfriskande iste, mest populärt är att välja både och! 

Varför kallbryggt på tapp?
Genom att tillsätta kvävgas (nitro) får produkten en ännu mer rund och len smak, dessutom är det 70% mindre syra än varmbryggt kaffe vilket är väldigt skonsamt mot både mage och tänder!

Ta chansen och prova på!


Vi erbjuder en 1 veckas  testperiod där ni endast betalar för det kaffe och iste som dricks under perioden. Om ni sedan efter 1 vecka vill fortsätta med maskinen tillkommer en månadskostnad för maskinen.

Kontakta oss så hörs vi!

Fyll i dina uppgifter

  • Sidekick Nitro Cold Brew

    Vår original är en storfavorit, med hjälp av kvägas blir kaffet ännu rundare och lenare. Vi brygger vårt kaffe med kärlek utan onödiga tillsatser men känslan är som att dricka en riktigt god kaffe med skummad mjölk (fast utan mjölk).  • Sidekick Lemon Ice Tea

    För alla teeälskare på kontoret så erbjuder vi en uppfriskande iste med smak av citron! Passar extra bra med några isbitar i.

  • Sidekick Espresso Boom

    När du har bråttom och är sugen på en islatte finns det ingen bättre ingrediens, BOOOM är bryggd i espresso styrka och det räcker endast med 5 cl för att göra världens bästa islatte. addera bara 15 cl av din favoritmjölk och den är klar att serveras. 

1 of 3

Vanliga frågor

Vad är det för bönor ni gör ert kaffe på?

Hunkute, en böna från Etiopien som vi köper av drop coffee roasters.

Vad är det för bindningstid?

Vi kan erbjuda olika upplägg för bindningstid, det går att även att välja utan bindningstid men då blir kostnaden 5000:- i månaden

Hur beställer jag mer kaffe?

Direktkontakt med din säljare hos oss! Vi finns alltid på mail / telefon.

Hur många maskiner behöver jag till mitt kontor?

Då det går så otroligt fort att få ut kaffe ur våra maskiner och det knappt bildas någon kö så räcker det ofta med 1 maskin, är man över 500 pers så rekommenderar vi 2.

Vad är det för skillnad på ert coldbrew och andras?

Det är stor skillnad, vi har en premiumprodukt med otroligt fina och exklusiva bönor som vi låter kallbryggas i 17 timmar, efter det sker en otroligt noggrann filtreringsprocess. Kvar blir en helt underbar coldbrew i värdsklass